oktani.com
Rujan 10, 2010, 02:06:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Širina guma?  (Posjeta: 6555 )
ALONSO
forum spam boot
Moderator
Profesionalac

skipper 125, four stroke shit

404298228
Profil WWW Email
« Odgovor #15 : Studeni 10, 2006, 06:02:38 »

Citat: "Ante12"
Kad ti prodje registracija, koliko moš vozit auta do nove registracije... tj. koliko ga moš vozit amo reć neregistrirano?

kao što ti je vujasin reka..

nesmiš po zakonu ni dana vozit bez rege jer ako te štopa naplatit će ti kaznu jer nemaš registraciju, a ako skriviš prometnu također će ti se vodit ka da nemaš registraciju i ti ćeš plačat štetu.

ne isplati se to, iako ima sam čuja da ima likova koji voze i preko 8 godina bez registarcije i nije ih nikad štopalo pa prema tome nisu niti vidjeli da auto nije registriran, ali to već spada pod rubriku vjerovali ili ne
Evidentirano

ja iman skuter, ali ka da ga neman jerbo to neide s mista, a i kada stoji na mistu toliko je u kurcu da bi ga razbija, fala što se pročitali moje malo jadanje :)
Ante12
New member
**

Golf1

« Odgovor #16 : Siječanj 13, 2007, 05:13:35 »

Ne vata mi, tj., ne drži ručna baš kad parkiran na uzbrdici (al ne baš prestrmoj!), mogu li šta sam ućinit bez velikog troška...
Mislin da jedino more bit do zubaca...
Evidentirano

Iman Golfa jedinicu, a sanjam BMW jedinicu
SNAKE73
Junior member

Profil WWW Email
« Odgovor #17 : Siječanj 13, 2007, 05:16:29 »

Zategnit rucnu i to je to... Prilikom zatezanja pazi di ti najbolje vata idealno bi bilo 4-5 zub, ali nije pravilo
Evidentirano

Granice postoje da bi ih prelazili...
ALONSO
forum spam boot
Moderator
Profesionalac

skipper 125, four stroke shit

404298228
Profil WWW Email
« Odgovor #18 : Siječanj 13, 2007, 07:48:02 »

Ručna ti se priteže tako da skineš tapet i sve oko ručne (ako imaju neke kutije za stavit sitniš, pepeljara i te fore) tj. raskopaš područije okolo i onda češ malo priej ručne vidit maticu za koju ti triba ključ između 8, 10, 12, i samo stežeš, ali bi triba nekako dignut auto u zrak, dizat zub po zub i vrtit kolo u zraku tako da opriliko dobiješ dojam koliko si stegao.

moguće je da je neka greška gore pa triba potvrda stručnijeg od mene.
Evidentirano

ja iman skuter, ali ka da ga neman jerbo to neide s mista, a i kada stoji na mistu toliko je u kurcu da bi ga razbija, fala što se pročitali moje malo jadanje :)
SNAKE73
Junior member

Profil WWW Email
« Odgovor #19 : Siječanj 15, 2007, 02:09:49 »

Na mojoj staroj Ladi sve se radi iskljucivo od dole... ja imam kanal pa mi to nije problem, a kako to napravit bez kanala i ne znam...
Evidentirano

Granice postoje da bi ih prelazili...
direktor
Početnik
*

Profil Email
« Odgovor #20 : Oľujak 15, 2007, 11:22:38 »

nove pakne i nove sajle!!!
Evidentirano
1337_Yondaime
Početnik
*

Opel Astra clasic 1.4 , benzinko

mijo_st@hotmail.com
Profil Email
« Odgovor #21 : Listopad 06, 2009, 09:58:57 »

Da se vratimo na temu, koliko šire gume trebaju bit i šta bi se desilo da ostanu iste gume?   Jel se može dogodit nešto što bi prouzročilo nesreću u vožnji, npr da se karoserija naginje?
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na: