Evo, u svrhu unaprijeđenja foruma nekoliko stvari:
1. Mislin da bi se stare teme (npr. f1) od kojih neke stoje još od 2005. ! Tribale brisat... Jer teme se nagomilavaju i ćovik se s vrimenom zbuni, stoje tu bezveze i koliko ih ima ne da ti se niti ćitat... Ako neko recimo na tu temu nekih misec dana ne uputi nijedan post, neka se tema izbriše... Jer po meni je bolje manje tema, a kvalitetnije obrađenih...
2. Također, ako se skrene s teme, neka moderatori to odma sasiku u korijenu...
Eto, mala kritika, ništa osobno...
Prije svega samo da napomenem kako sam maknuo temu u ovaj podforum koji je namjenjen za kritike, prijedloge i itd.
1. Koliko sam ja upoznat postoji program u sustavu foruma koji briše one teme na koje nije poslan post duže od 6 mjeseci ako se ne varam. Tako su izbrisane mnoge teme kada se prebacivalo s stare nanovu verziju foruma! Vujasin je taj koji se brine oko toga pa on može nešto više od mene reći.
2. Nema frke, postoji mala tolerancija budući da nam je svaki post zlata vridan iako je mali off

. A ako misliš na off u bla bla forumu onda to zanemari, to je dio foruma na kojemu je dopušteno spamanje i neko savsim 18347 livo skretanje s teme, tako je i na svim drugim forumima koji imaju taj podforum